Dorpsraad ondersteunt initiatief verbetering leefbaarheid

De Dorpsraad Drempt wil initiatieven die leiden tot verbetering van de leefbaarheid in Drempt aanmoedigen. Dit gaat zij doen door het meest aansprekende plan financieel te ondersteunen.

De Dorpsraad Drempt heeft voortdurend contact met de Gemeente Bronckhorst en andere instanties over de leefbaarheid in ons dorp. Het handhaven en waar mogelijk verbeteren daarvan staat dan ook hoog op de agenda bij de Dorpsraad.

Om initiatieven omtrent verbetering van de leefbaarheid in Drempt aan te moedigen, gaat de Dorpsraad het meest aansprekende plan eenmalig financieel ondersteunen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het plan.

Een ieder met een goed idee kan zich aanmelden. Ook een plan van een vereniging of stichting uit Drempt kan in aanmerking komen voor deze ondersteuning. De Dorpsraad Drempt zal uit de ingediende voorstellen één plan kiezen.

Plannen/initiatieven kunnen tot 1 oktober a.s. bij de Dorpsraad Drempt worden ingediend via e-mailadres dorpsraaddrempt@gmail.com.
De ideeën kunnen eventueel mondeling toegelicht worden. Als dat gewenst is dan dit graag in de mail kenbaar maken. Er wordt dan contact met u opgenomen.

 

• download hier de officiële oproep Dorpsraad Drempt ondersteunt initiatief verbetering leefbaarheid (pdf)

• lees hier meer over het bestuur en de activiteiten van de Dorpsraad Drempt

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...