Dorpshuis start met nieuwe beheerder

Het einde van de vakantie nadert. Dorpshuis Drempt maakt zich op voor een frisse start. Met ingang van het nieuwe seizoen is er ook een nieuwe beheerder, namelijk Frank Wolbrink. De 59-jarige Frank Wolbrink is geboren in Wilp en woont nu in Doesburg.

Samen met hem en alle belangstellenden wordt dit nieuwe seizoen feestelijk geopend. Op zaterdag 1 september is er daarom een knallende feestavond. Kom kennismaken en genieten van een avond vol gezelligheid en muziek van de KlixX Band.

 

Knalavond in het Dorpshuis met KlixX Band

 

De KlixX Band bestaat uit Mark Keuben (gitaar), Joan van Bronswijk (gitaar), Patrick van Loon (bas), Marcel Elfers (drums), Bert van der Meulen (toetsen) en Hans Hissink (zang). De heren spelen een fantastische mix van nummers; van Eric Clapton, Joe Cocker, Golden Earring en The Black Crowes tot Jovink, Bökkers en Normaal. En alles wat daar tussenin zit. Deze avond wordt dus knallen, feesten, meezingen en genieten van KlixX.

De avond begint om 20.30 uur. De entree is vrij.

Ook dit jaar zullen weer diverse activiteiten plaatsvinden. Natuurlijk gaan de verenigingen weer van start, evenals de verschillende bowlinggroepen.

 

• luchtfoto: John H. Thijssen

 

Deze pagina delen met je vrienden ...