Nieuwe gemeentegids 2018/2020 is verschenen


De spiksplinternieuwe gemeentegids Bronckhorst najaar 2018/2020 is uit. Een kleurrijke en handige wegwijzer voor alle inwoners van de gemeente. De gids wordt niet huis aan huis verspreid, maar kan afgehaald worden op verschillende punten in Bronckhorst! Voor Drempt is het Dorpshuis het afhaalpunt.

Afhalen, aanvragen of online

Er is voor gekozen de gids niet huis aan huis te verspreiden, omdat veel mensen de informatie ook digitaal zoeken. Voor hen is de gids via www.bronckhorst.nl altijd online (als speciaal e-book) te raadplegen.
Naast het digitaal inzien van de gemeentegids, kunt u ook een papieren versie van de gemeentegids aanvragen.

Boordevol informatie

Zoals u gewend bent, staat ook de nieuwe gids weer boordevol informatie over verenigingen, scholen, stichtingen, bedrijven en instellingen in Bronckhorst. Daarnaast bevat de gids vanzelfsprekend de nodige informatie over het gemeentebestuur, de ambtelijke organisatie, onze wijze van dienst verlenen en de producten en diensten die zij verstrekken. Ook is er aandacht voor de geschiedenis en bezienswaardigheden van de plaatsen die Bronckhorst vormen, de trouwmogelijkheden, gebiedsambtenaren en het Bronckhorster inwonerpanel.

Actueel houden

U kunt de gegevens van uw vereniging, instelling of organisatie online actueel houden. FMR Producties werkt dan de digitale versie zo snel mogelijk bij en bewaart de nieuwe gegevens ook voor de volgende papieren editie.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...