Najaarsconcert Muziekvereniging Hummelo en Keppel

Muziekvereniging Hummelo en Keppel geeft zaterdagavond 10 november haar najaarsconcert in ‘De Gouden Karper’ in Hummelo. Het wordt de eerste najaarsuitvoering sinds de fusie van Olden Keppel en De Eendracht. De uitvoeringen van de nieuwe muziekvereniging vinden daarom afwisselend plaats in Drempt en Hummelo en nu dus in Hummelo. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren, aanvang 19.30 uur.

Fanfare, (melodisch) slagwerk groep, blokfluit groep en dweilorkest

Er is weer heel hard gerepeteerd. De mooie grote fanfare, enthousiaste club slagwerkers, gemotiveerde Melodisch Slagwerk Groep, gezellige Flexband en jeugdgroep zullen muzikale kunsten ten gehore brengen. Een groot podium vol enthousiaste, gemotiveerde en gedreven muzikanten met als doel u een mooie avond te bezorgen.

‘De Fanfare’ op Omroep Gelderland

Dit jaar volgde Omroep Gelderland geruime tijd enkele muziekverenigingen voor haar serie ‘De Fanfare’. Ook Muziekvereniging Hummelo en Keppel werd gevolgd. De serie was op televisie te zien. Voor wie het gemist heeft of nog eens terug wil kijken gaat naar de programmapagina op de website van Omroep Gelderland.

 

flyer Najaarsconcert 2018 Muziekvereniging Hummelo en Keppel

Deze pagina delen met je vrienden ...