Inloopavond Schaats- en Skeelervereniging

Op donderdag 8 november houdt schaats- en skeelervereniging De Hessenrijders een kennismakingsavond in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Tussen 19:00 en 21:00 uur kan iedereen die belangstelling heeft kennismaken met skeeleren en het fitnessaanbod als voorbereiding voor het schaatsseizoen.

De lokale vereniging biedt sportlessen aan onder leiding van een gediplomeerde trainer. De skeelerlessen voor de jeugd zijn op de donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Voor wie skeeleren of schaatsen leuk vindt, is deze les absoluut een aanrader.
De reguliere fitnesslessen vinden plaats op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur. Hierbij staat alles in het teken van conditie, kracht, lenigheid, coördinatie en balans. Deze les is toegankelijk voor iedereen, ongeacht conditie- of sportniveau en niet alleen voor schaatsers.

Als u nieuwsgierig bent, kom dan 8 november naar deze inloopavond. Het eerste uur is er skeelerles voor de jeugd. Een helm dragen is verplicht. Het tweede uur is er fitness voor volwassenen. Meedoen mag uiteraard, maar eerst een les kijken natuurlijk ook.

 

flyer inloopavond 8 november 2018 De Hessenrijders Hessenhal Hoog-Keppel

 

Deze pagina delen met je vrienden ...