Nieuw vast aanspreekpunt voor ondernemers

Ondernemers in Bronckhorst krijgen een vast aanspreekpunt bij de gemeente in de vorm van een accountmanager. De gemeente werkt met drie accountmanagers, die elk een aantal sectoren behartigen.

 

Begeleiding en advies

Voor de gemeente is het ondersteunen van ondernemers en stimuleren van ondernemerschap in Bronckhorst een speerpunt. De accountmanagers begeleiden en adviseren (startende) ondernemers op gebied van vestiging, verplaatsing of uitbreiding van hun bedrijf en de daarvoor benodigde vergunningen. Daarnaast coördineren de accountmanagers een snelle en juiste afhandeling van ondernemerszaken binnen de gemeente en bewaken zij de voortgang. Met het verstevigen van het contact hoopt de gemeente ook mooie economische kansen op het spoor te komen, wat goed is voor de werkgelegenheid én vitaliteit van Bronckhorst.

De accountmanagers gaan dit jaar langs zoveel mogelijk ondernemers om hun rol toe te lichten. Verder organiseren zij regelmatig bijeenkomsten voor ondernemers om het onderlinge contact te verstevigen en de Economische Agenda verder uit te werken.

 

De accountmanagers

Colin Rijmers
Colin Rijmers
accountmanager Toerisme en Recreatie

Naam: Colin Rijmers

Sector: Toerisme en Recreatie

E-mail: c.rijmers@bronckhorst.nl

Willy Toonk
Willy Toonk
accountmanager Landbouw en Landschap

Naam: Willy Toonk

Sector: Landbouw en Landschap

E-mail: w.toonk@bronckhorst.nl

Gert Jan Mugge
Gert Jan Mugge
accountmanager MKB en Industrie

Naam: Gert Jan Mugge

Sector: MKB en Industrie

E-mail: g.mugge@bronckhorst.nl

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...