Reanimatiecursussen bij Bronckhorst tandartsen

Op donderdag 27 juni en donderdag 4 juli worden in de praktijk van Bronckhorst tandartsen in Hoog-Keppel reanimatiecursussen georganiseerd. Deelnemers ontvangen een certificaat vanuit de Nederlandse Reanimatieraad.

Het team van Bronckhorst tandartsen vindt het belangrijk dat iedereen kan reanimeren. Daarom worden er 2 reanimatiecursussen georganiseerd in hun praktijk aan de Rijksweg 54 in Hoog-Keppel. Deze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk. U hoeft dus geen patiënt te zijn bij deze tandartsenpraktijk.

Op 27 juni en 4 juli tussen 13:00 en 17:00 uur leert u hoe u moet reanimeren, een AED gebruikt en iemand in de stabiele zijligging legt. Na afloop ontvangt u een certificaat vanuit de Nederlandse Reanimatieraad. De kosten voor deelname zijn € 15,00 (incl. certificaat). Er is per cursusdag plek voor 12 deelnemers.

De Nederlandse Reanimatieraad

De NRR (Nederlandse Reanimatieraad) is opgericht in 1993 en is een overlegorgaan van de Nederlandse Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, Het Oranje Kruis en de vereniging van Artsen (VVAA). De eerste doelstelling van de NRR was het bereiken van overeenstemming met betrekking tot een uniform lesprogramma in elementaire reanimatie in Nederland.

Ook leren reanimeren?

Wilt u ook leren reanimeren of uw kennis weer opfrissen? Meld u dan snel aan via telefoonnummer 0314-20 00 57 of e-mailadres info@bronckhorsttandartsen.nl.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...