Nieuw! Kunstuurtje aan huis

Lijkt het u leuk eens iemand te ontmoeten die u nog niet kent en samen een paar keer bij u thuis te genieten van kunst en cultuur? Woont u in Bronckhorst en bent u 55+? Dan mag u gebruik maken van Kunstuurtje aan huis!

 

Wat is Kunstuurtje aan huis?

Samen met een kunstenaar en/of een vrijwilliger geniet u van een culturele activiteit bij u thuis. Actief of alleen luisterend of kijkend. Bijvoorbeeld met verhalen en gedichten (voor)lezen of schrijven, zingen, schilderen, tekenen, muziek luisteren of maken. Er is veel mogelijk. Als u dat wenst, maakt u zelf iets.

 


“Het is zo mooi om zoiets thuis te kunnen doen, want ik ben veel alleen. Samen met iemand die ik nog niet kende, kunst beleven. Ik denk hier nog vaak met veel plezier aan terug!”

 

Hoe werkt Kunstuurtje aan huis?

De eerste keer komt een medewerker of vrijwilliger van Lang Leve Kunst bij u thuis kennismaken. Op basis van uw wensen en interesses wordt een plan gemaakt. Daarna gaat u, verdeeld over drie weken, samen met de kunstenaar en/of vrijwilliger aan de slag. Heeft u na afloop de smaak te pakken? Dan kunt u daarna meedoen aan andere activiteiten, zoals de voorleesbrigade of kunstactiviteiten in de buurt.

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor Kunstuurtje aan huis?

U kunt zich aanmelden via info@gruitpoort.nl. Vermeld ‘Kunstuurtje aan huis’ met uw naam en telefoonnummer. Zij nemen daarna contact met u op. U kunt ook bellen met de Gruitpoort op (0314) 34 09 43. Voor u zijn er geen kosten. Het Kunstuurtje wordt namelijk betaald door de gemeente. Want een kunstbeleving draagt bij aan vitaliteit en dat vindt de gemeente Bronckhorst belangrijk! Kunstuurtje aan huis wordt uitgevoerd door Lang Leve Kunst en Naoberschap van de Gruitpoort in Doetinchem. De gemeente Bronckhorst is opdrachtgever. De kunstenaars/vrijwilligers zijn geselecteerd door De Gruitpoort.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...