HC ’03 promoveert naar de 3e klasse!

HC ’03 is Tweede Pinksterdag gepromoveerd naar de derde klasse. De voetbalclub versloeg in de finale van de nacompetitie UDI uit Enschede met 1-3. De wedstrijd vond plaats op neutraal terrein en wel op Sportpark de Wildbaan in Borculo. Veel supporters reisden met de bus naar deze finale voor de nodige steun en aanmoediging.

De wedstrijd begon slecht voor de Dremptse voetballers. De snelle 1-0 achterstand werd echter meteen goedgemaakt door een doelpunt van Cas Evers. Hij kopte een cornerbal in de dertiende minuut binnen de palen.

Doelpunten van Cas Evers en Sem Rietman

Het was Sem Rietman die pas halverwege de tweede helft HC ’03 op 1-2 voorsprong bracht. De geweldige actie moest hij echter bezuren met een hamstringblessure en Rietman moest het veld dan ook verlaten.

Ondanks een grote kans van UDI op een gelijkmaker was het wederom Evers die in de blessuretijd nog wist te scoren. Zijn tweede van de middag zorgde voor een 1-3 eindstand. Daarmee promoveert het eerste elftal van voetbalvereniging HC ’03 naar de derde klasse!

• eerder bericht over HC ’03: John Leeuwerik nieuwe trainer HC ’03