Nieuw dorps­ontwikkelings­plan (DOP) Drempt

Zit jij bomvol ideeën over wat er in Drempt zou moeten gebeuren? Wat wil jij dat er blijft in Drempt, wat zouden wij moeten ontwikkelen en wat willen wij eigenlijk niet meer in Drempt? Denk dan met ons mee over de invulling van het DOP van Drempt, denk hier aan bijvoorbeeld huisvesting, energietransitie, recreatie- en vrije tijd, verkeer en nog veel meer.

“ Droom jij mee over de toekomst van Drempt? ”

In een DOP wordt door inwoners van Drempt aangegeven hoe Drempt er over bijvoorbeeld 5 jaar uit kan zien en welke acties/kansen er zijn om onze dromen hierover te realiseren. Het huidige Dorpsplan, dat koers en richting geeft aan de Dorpsbelangengroep en Gemeente is aan vervanging toe. Het bevat nog enkele actuele thema’s, maar er moet hoognodig een nieuw plan komen dat weer afgestemd is op de huidige actuele vraagstukken die spelen in ons dorp. De Dorpsbelangengroep is op zoek gegaan naar een aantal enthousiaste inwoners voor het samenstellen van een werkgroep.   

Wij als werkgroep trekken 11 maart a.s. op de fiets door het dorp om verschillende plekken te inventariseren waar mogelijk verandering gewenst is.

En wij organiseren binnenkort een informatieavond voor alle inwoners van Drempt om te vernemen wat iedereen vindt wat er opgepakt moet worden. Voor deze avond ontvangt u binnenkort een uitnodiging.

Wij zijn nog op zoek naar enthousiastelingen voor onze werkgroep. Heb jij dromen en ideeën en wil je ook meedenken over dit soort onderwerpen, meld je dan nu aan: dorpsplan.drempt@gmail.com.

Deze pagina delen met je vrienden ...