Actie zwerfafval opruimen op 18 maart

Zaterdag 18 maart 2023 wordt weer de landelijke zwerfvuilactie georganiseerd. De gehele gemeente Bronckhorst doet hieraan mee en ook in onze dorpen Voor-Drempt en Achter-Drempt gaan inwoners helpen met afval opruimen. Aan alle dorpsgenoten hierbij een oproep: kom gezellig een paar uurtjes helpen om heel Drempt én het buitengebied weer vrij te maken van zwerfvuil!

De werkgroep van ‘Park de Braamberg’ gaat het park en omliggende plantsoenen in Voor-Drempt weer klaarmaken voor de lente. In Achter-Drempt vertrekt een groep vrijwilligers vanaf Boerencamping Remmelink. Beide groepen startten om 09:30 uur met een kopje koffie of thee. De morgen wordt afgesloten om 12:30 uur met een gezamenlijke warme hap bij het Dorpshuis in Voor-Drempt.

Beide werkgroepen hopen natuurlijk op mooi weer, maar ook op aansluiting door nog meer vrijwilligers. Iedereen is welkom, ook kinderen! Vraag ook eens aan de buren of ze mee willen doen om samen Drempt (weer) mooi te maken. Of stuur dit bericht door naar ‘Facebook-vrienden’ in Drempt. De organisatoren zorgen voor alle materialen om veilig zwerfvuil te kunnen ruimen.

18 maart 2023:
Landelijke Opschoondag

Team Voor-Drempt

09:30 u.
start op de hoek Gildeweg/Dreef
bij Park de Braamberg

12:30 u.
afsluiting met warme hap
bij het Dorpshuis in Voor-Drempt

info:
Irene Peters
0313-476946
a.h.peters@kpnplanet.nl

Team Achter-Drempt

09:30 u.
start bij Boerencamping Remmelink
Bronksestraat 2

12:30 u.
afsluiting met warme hap
bij het Dorpshuis in Voor-Drempt

info:
H. Garretsen
0313-655372

Ook in Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Eldrik en Hummelo wordt op 18 maart een gezamenlijke voorjaarsschoonmaak gehouden op deze Landelijke Opschoondag. Inwoners van deze dorpen kunnen meer informatie verkrijgen bij Henk ten Zijthoff via e-mailadres henk@tzff.nl.

Deze pagina delen met je vrienden ...