Laatste week KLINK & KUNST op de Klevenhorst
programma 24 – 29 mei

Pinksteren nadert met rasse schreden. Op de Klevenhorst aan de Van Heeckerenweg 13 in Hummelo is een enorme verscheidenheid aan gedichten, muziek en kunstworkshops te zien (geweest) van eerste paasdag tot en met tweede pinksterdag tijdens de Kunstwandelroute Hummelo. Wat staat er deze laatste week op het programma?

 • vrijdag 26 mei tussen 14.00 en 15.30 uur:
  Workshop Zweeds bandweven
  Ingrid Veenendaal leert je weven met een houten Zweedse bandweefkam. Je weeft zelf een stukje band en kunt er thuis zo mee aan de slag.
   
 • zaterdag 27 mei vanaf 14.30 uur:
  Demonstratie Linedancing
  Op alle zaterdagen in mei kun je genieten van de enthousiaste linedance-groep Back Corners uit Hummelo. Kom kijken, je mag gewoon meedoen!
   
 • zondag 28 mei tussen 13.30 en 15.30 uur:
  Poëzie en muziek op de Klinkplek
  Gedichten van Margót Veldhuizen en Lidwiene Vermeij en muziek van Mario Cannas (Sardijnse fluit) en Rob Wijnands (hobo). Taal van nabij en klanken uit het zuiden.
   
 • maandag 29 mei tussen 11.00 en 13.00 uur:
  Poëzie en muziek op de Klinkplek
  Ankh Gussinklo (gedichten) en Wilma Pastors (gitaar en zang) verzorgen op tweede pinksterdag een vroeg, verstild programma. Ankh dicht veel in streektaal en Wilma speelt bijpassende liedjes.
   
 • maandag 29 mei tussen 13.30 en 15.30 uur:
  Hot & Sweet
  De groep van Henny Dokter en kompanen is de uitsmijter van KLINK & KUNST op de Klevenhorst 2023. Kom in de boerderijschuur genieten van de jazzklanken van deze legendarische band!

Op de Klinkplek en in de boerderijschuur kan iedereen aanschuiven. Bij de kunstworkshops is het aantal plekken beperkt en is aanmelden verplicht via langlevekunst@amphion.nl of 0314 37 60 00.

Bij slecht weer wordt er in de schuur voorgedragen en gemusiceerd. En weer of geen weer, de schuur is altijd de plek voor koffie, thee en wat lekkers. De kunstworkshops doordeweeks vinden plaats in en om de schuur.

Kijk voor meer informatie op www.amphion.nl/samenleving/langlevekunst/klink-kunst-op-de-klevenhorst.

Deze pagina delen met je vrienden ...