Benefietgolftoernooi Dorpskerk Hoog-Keppel

Op vrijdag 16 juni organiseert Gelderse Kerken in samenwerking met de Keppelse Golfclub een benefietgolftoernooi. De opbrengst van het toernooi is ten bate van de instandhouding van de monumentale Dorpskerk Hoog-Keppel. De Dorpskerk van Hoog-Keppel is een beeldbepalend rijksmonument en staat pal naast het prachtige golfterrein van de Keppelse Golfclub. De kerk draagt ook zeker bij aan het golfplezier.

Gastvrij onthaal

Het toernooi staat open voor leden en niet-leden van de Keppelse Golfclub. Natuurlijk geniet je ook van de gastvrijheid van de Heeren van de Gasterij. De Keppelse heeft de baan als goede buur gratis ter beschikking heeft gesteld, zodat je inschrijfkosten maximaal bijdragen aan de instandhouding van dit prachtige monument! Het toernooi wordt afgesloten met een borrel in de kerk, om je de gelegenheid te geven dit prachtige monument te zien en bewonderen. Ook is er voor de liefhebbers tijdens het toernooi de mogelijkheid de toren van de kerk te bezichtigen en te beklimmen!

Stableford

Er wordt een Stableford-wedstrijd gespeeld, zowel individueel als per team. Je bent van harte welkom vanaf 11:00 uur op de Keppelse Golfclub. Rond 12:00 uur start de wedstrijd. Inschrijven voor het benefietgolftoernooi kan als flight of als individu. De kosten zijn €400,- voor een flight van vier personen of €100,- p.p.

Ook wordt een golfclinic georganiseerd voor beginnende golfers, deze kost € 100,- p.p. De golfclinic start om 13:00 uur.

Aansluitend op de borrel in de Dorpskerk Hoog-Keppel is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke BBQ van de Heeren van de Gasterij in het clubhuis van de Keppelse Golfclub waarvoor je je voor € 25,- p.p. kunt inschrijven.

Inschrijving: geldersekerken.nl/benefietgolftoernooi/

Deze pagina delen met je vrienden ...