Kunstenaars exposeren in de St. Joriskerk

Zaterdag 25 en zondag 26 september 2021 is de St. Joriskerk in Voor-Drempt de expositieruimte van maar liefst 4 kunstenaars uit de directe omgeving. U kunt dit weekend gratis de tentoonstelling, bestaande uit schilderijen en sieraden, komen bezoeken.

De eerste exposant is Maryan Bömer uit Doetinchem. Zij maakt prachtige zilveren sieraden, soms gecombineerd met allerlei andere natuurlijke materialen.

Anneke Groot Roessink uit Laag-Keppel is aanwezig met schilderwerken in acryl. Haar schilderijen zijn vrolijk, veelal figuratief, maar ook abstract.

Verfijnde stillevens en portretten in erg kleine tot zeer grote formaten van Inge Zwolle uit Barchem zijn deze dagen ook in de St. Joriskerk te zien.

De vierde aanwezige kunstenaar komt uit Hoog-Keppel. Eesjen Ploeg combineert in haar werk op verrassende wijze schildertechnieken met textiel en naaldkunst. Zij werkt graag abstract en gebruikt ook natuurlijke materialen.

De St. Joriskerk aan de Kerkstraat 1 in Voor-Drempt is 25 en 26 september geopend van 11:00 tot 17:00 uur. En zoals reeds gezegd; de toegang is gratis.

• meer informatie: www.stjoriskerkdrempt.nl

aankondiging expositie St. Joriskerk Drempt

Deze en andere exposities in Drempt worden ook vermeld in ons activiteiten en evenementen overzicht

Deze pagina delen met je vrienden ...