Alles-behalve-rommelmarkt op 18 september

Voor de negende keer dé beurs in tweedehands woonaccessoires én nu ook kinderkleding in het dorpshuis van Hummelo

Nu de R weer in de maand is, is het een fijne tijd om je huis weer gezellig te maken. Om je huis of een kamer in huis te restylen heb je soms maar iets heel kleins of simpels nodig. Een leuk nieuw kastje, tafelkleed, een likje verf of een nieuwe eyecatcher, zoals een schilderij of een vaas. Dat hoeft dus helemaal niet duur te zijn en al helemaal niet als je die nieuwe spulletjes tweedehands aanschaft. Bijvoorbeeld op de Alles-behalve-rommel-markt op zaterdag 18 september in de kerk van Hummelo. Heb je juist wat interieurspullen over? Kom ze dan vrijdagavond 17 september inleveren, want dan krijg je ook nog eens de helft van de winst bij verkoop. Een mooie beloning voor het opruimen van je huis.

Ook dit jaar kunnen leuke kinderkleding en speelgoed verkocht én gekocht worden. Heb je nog mooie kinderkleertjes en speelgoed thuis liggen, breng ze in en verzamel zo een leuk zakcentje voor je kind(eren).

Drie zeer goede redenen om deel te nemen aan de Alles-behalve-rommel-markt zijn: Allereerst is het een mooie reden om je kast/huis op te ruimen. Ten tweede kun je mooie spullen, kleding en speelgoed – schatten – op de kop tikken voor een zacht prijsje. En last but not least kun je een fifty-fifty deal maken met het dorpshuis. Van je verkochte spullen krijg je de helft van de opbrengst mee, dus als je het goed aanpakt, ga je met winst naar huis. Je kan er ook voor kiezen om de opbrengst te schenken aan het dorpshuis, zodat zij er weer mooie culturele activiteiten van kunnen organiseren. Op vrijdag 17 september kunnen de spullen inleveren tussen 19:00 en 20:00 uur bij dorpshuis ‘de Ruimte’ in Hummelo ingeleverd worden. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per 10 stuks.

Tip: bedenk vooraf thuis welk bedrag je voor je artikelen wil vragen. Dat scheelt getwijfel tijdens het inbrengen van de artikelen. De administratie van de artikelen wordt netjes opgemaakt. Zaterdag 18 september tussen 10:00 tot 14:00 uur is de verkoop. Het ophalen van de niet verkochte artikelen kan op zaterdag 18 september tussen 14:00 en 14:30 uur. Spullen die niet worden opgehaald, brengt de organisatie naar de kringloop. Het aanleveren van de spullen kan alleen op vrijdag 17 september tussen 19:00 en 20:00 uur. Nog een tip: de organisatie neemt alleen spullen in die heel zijn (alles behalve rommel dus) en geen grote spullen zoals kasten, bedden en bankstellen. Wel: schilderijen, lampen, huisraad, brocante, kleine tafeltjes, kleine meubels, curiosa, snuisterijen, accessoires en antiek. 

Uiteraard houdt het Dorpshuis zich aan de RIVM richtlijnen. Zo zal er een vaste looproute zijn, kan er met de pin of contactloos betaald worden en houden ze ook rekening met het aantal bezoekers.

Deze pagina delen met je vrienden ...