KLINK & KUNST op de Klevenhorst
programma 3 – 10 mei

De Klevenhorst, dichterscollectief De Omsmeders en Lang Leve Kunst en Naoberschap van Amphion Cultuurbedrijf hebben een programma opgezet tijdens de Kunstwandelroute onder de naam Klink & Kunst op De Klevenhorst. Van Pasen tot Pinksteren bruist het dus op de Klevenhorst aan de Van Heeckerenweg 13 in Hummelo.

In de komende periode is er o.a. het volgende te doen:

 • woensdag 3 mei van 14.00 tot 15.30 uur:
  Workshop Portretdichten
  Marion Steur brengt een stroom woorden op gang en laat je zien hoe je daarmee een gedicht kunt maken. Neem een foto mee die jou inspireert en schrijf er een portretgedicht over.
   
 • zaterdag 6 mei vanaf 14.30 uur:
  Linedancing
  Op alle zaterdagen in mei kun je genieten van de enthousiaste linedance-groep The Back Corners uit Hummelo. Kom kijken en doe mee.
   
 • zondag 7 mei van 13.30 tot 15.30 uur:
  Poëzie en muziek op de Klinkplek
  Gedichten van twee van de dichters des Achterhoeks Hans Mellendijk en Florien Saalmink en van Marion Steur. Muziek van Amestyr (harp, cello en zang).

Wees welkom! Op de Klinkplek kan iedereen aanschuiven. Bij de kunstworkshops is het aantal plekken beperkt en is aanmelden verplicht via langlevekunst@amphion.nl of 0314 37 60 00.

Bij slecht weer wordt er in de schuur voorgedragen en gemusiceerd. En weer of geen weer, de schuur is altijd de plek voor koffie, thee en wat lekkers. De kunstworkshops doordeweeks vinden plaats in en om de schuur.

Kijk voor meer informatie op www.amphion.nl/samenleving/langlevekunst/klink-kunst-op-de-klevenhorst.

VOORAANKONDIGING
nu al aanmelden voor:


workshop ‘Wilde planten proeven en genieten op de Klevenhorst’
vrijdag 19 mei van 15:30 tot 18:00 uur


Petra Uphoff neemt je mee in de wondere wereld van de planten in de natuur. Petra leerde van haar grootmoeder, uit de literatuur en uit haar eigen ervaring met het bereiden van gerechten met wilde planten. Tijdens de workshop vertelt ze over de eetbaarheid van planten en hun medicinale werking. Kom ook planten proeven in hapjes en drankjes! Je krijgt een echte Klevenhorst-kruidenpannenkoek geserveerd.


Voor meer informatie over deelname en kosten: petrauphoff@gmail.com.

• omslagafbeelding: KlinkPlek in wiglo – foto Marion Steur

Deze pagina delen met je vrienden ...