KLINK & KUNST op de Klevenhorst van start

Met Pasen gaat KLINK & KUNST op de Klevenhorst in Hummelo weer van start. Op elke zondag en op de tweede paasdag en tweede pinksterdag kunnen liefhebbers zich op de Klinkplek laven aan poëzie en muziek. Dat gebeurt onder het groeiende bladerdak van de wiglo waarin het Klinkmeubel van Rolf Wolters is geplaatst. Bij slecht weer wordt er in de schuur voorgedragen en gemusiceerd. En weer of geen weer, de schuur is altijd de plek voor koffie, thee en wat lekkers. Doordeweeks zijn er kunstworkshops in en om de schuur.


Het programma voor de komende weken vindt u onderaan dit bericht. Wees welkom! Op de Klinkplek kan iedereen aanschuiven. Bij de kunstworkshops is het aantal plekken beperkt en is aanmelden verplicht via langlevekunst@amphion.nl of per telefoon 0314-37 60 00.

KUNSTWANDELROUTE HUMMELO

Maar laat u eerst verrassen door kunstwerken die de kunstenaars van het Web in het landschap hebben neergezet. Tussen Pasen en Pinksteren is de Kunstwandelroute iedere dag van zonsopgang tot zonsondergang. De routebeschrijving vindt u in een mooi uitgevoerde catalogus vol foto’s, en dichtwerk. De catalogus licht alle kunstwerken langs de route uit en leidt u regelrecht naar de Kunstklinkplek. De catalogus is verkrijgbaar bij De Klevenhorst, Van Heeckerenweg 13 en bij de Gouden Karper, Dorpsstraat 9 in Hummelo.

• omslagafbeelding: Helma Snelooper bij de Klevenhorst – foto Theo Jansen

Deze pagina delen met je vrienden ...