Iris Jaspers in Holland’s Got Talent

De 14-jarige topsporter Iris Jaspers uit Voor-Drempt is 3 oktober op televisie te zien met haar auditie in het programma ‘Holland’s Got Talent’ om 20:00 uur bij RTL 4. Iris beoefent al meer dan 6 jaar fanatiek de paal- en aerial sport. Ieder optreden met een combinatie van acrobatiek, dans en show is voor haar een feestje. Hopelijk komt dat ook over op de juryleden van het talentenprogramma.

 

logo Holland's Got Talent

Elfde seizoen van Holland’s Got Talent

 

De opnames van het elfde seizoen van Holland’s Got Talent zijn al maanden in volle gang. In de jury zitten dit seizoen Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Daarnaast is presentator Humberto Tan weer van de partij.

De voorrondes zijn al vanaf zaterdag 29 augustus te zien. In 10 afleveringen wordt duidelijk wie zich de winnaar van ‘Holland’s Got Talent 2020’ mag gaan noemen. In de talentenshow gaan de meest uiteenlopende acts hun best doen om de jury te overtuigen dat zij de beste zijn.

Dit elfde seizoen is een bijzonder seizoen vanwege de coronamaatregelen. Het publiek zit in een andere theaterzaal, maar kan live meekijken naar de acts in de studio. Hun reacties zijn te zien in de studio via videowalls achter de jury.

 

Geen NK, maar wel een eerste TV-optreden

 

Iris startte met peutergym toen ze 3 jaar oud was en ging daarna turnen. Toen ze 8 was ontdekte ze de acrogymnastiek en beoefent zij nu al zo’n zes jaar de paal- & aerial sport. Momenteel gaat Iris ook naar de middelbare topsportschool.

Iris Jaspers deed vorig jaar mee aan het NK 2019 Paalsport in de disciplines Pole Sports en Aerial Hoop. Zij werd tweede tijdens dit Nationaal Kampioenschap in de klasse Aerial Hoop Novice, een werkelijke topprestatie en mooie performance.

Dit jaar zou Iris favoriet zijn voor het NK en mogelijk ook meedoen aan het WK. Beide toernooien werden door de coronaperikelen afgelast. Heel jammer natuurlijk, maar ze is flink blijven doortrainen en komende zaterdagavond voor de eerste keer op TV voor iedereen te zien. Stem 3 oktober om 20:00 uur af op RTL 4 en kijk naar de verrassende auditie van Iris Jaspers in ‘Holland’s Got Talent’.

 

team Holland's Got Talent

 

• Volg Iris op www.iris-aeriallistic.nl en op Instagram via @iris.aeriallistic

 

Deze pagina delen met je vrienden ...