Rommelmarkt voor lyme-behandeling

 

Op zondag 16 december is er tussen 11.00 en 17.00 uur een verkoop van allerlei leuke spulletjes op de parkeerplaats van de firma Nootenboom aan de Rijksweg 34 in Voor-Drempt. De opbrengst van deze rommelmarkt is bestemd voor de lyme-behandeling van schoondochter Simone Bent.

Simone woont in Doetinchem, is 33 jaar oud en nu al ruim 14 jaar ziek. Haar klachten variëren van gezichtsverlamming tot ontstekingen. Ze heeft last van pijnen, allergieën en vreselijke vermoeidheid. Pas sinds enkele jaren is bekend dat Simone lijdt aan de ziekte van Lyme. Zij is in Nederland hiervoor uitbehandeld en is nu aangewezen op behandelingstrajecten in het buitenland. De enige hoop op een verbetering is een stamcelbehandeling. Helaas worden deze behandelingen niet vergoed. Chronische Lyme wordt zelfs niet erkend in ons land. Er is daarom de Stichting ‘Simone her fight against Lyme’ opgericht om met donaties en door middel van acties geld op te halen voor een stamcelbehandeling voor Simone. Via de website www.simoneherfightagainstlyme.com kunnen voor de oliebollenactie bestellingen geplaatst worden. Ook de rommelmarkt in ons dorp hoopt een kleine bijdrage voor de stamcelbehandeling bij elkaar te krijgen.

Voor het bedrijfsgebouw van Nootenboom Elektrotechniek B.V. zal op 16 december een (gedeeltelijk overdekte) rommelmarkt gehouden worden met super leuke spullen. Er zullen lekkernijen met koffie, thee en warme chocolade melk verkrijgbaar zijn. Deze kunnen genuttigd worden bij een gezellig knapperig haardvuur. Voor de kinderen is een springkussen geregeld. Ook kunnen zij grabbelen uit de grabbelton en ze kunnen geschminkt worden. Kortom gezelligheid voor jong en oud. 

 

 

 

“Weer de zon op je huid kunnen voelen, weer willen lopen in het bos, weer kunnen bijkletsen met mensen, weer naar een verjaardag kunnen, weer kunnen genieten, weer kunnen douchen, weer op een paardenrug kunnen zitten, weer een klein stukje leven terug willen krijgen, dat is mijn wens.” 

Simone

Rommelmarkt op 16 december 2018 in Drempt voor stamcel behandeling van Simone Bent.


Deze pagina delen met je vrienden ...