Grote schuur voor kermiswagen gezocht

update 24-09-’22 … ER IS NOG GEEN ONDERDAK GEVONDEN

Basisschool De Klimtoren is op zoek naar een loods of grote schuur waar zij het komende jaar de kermiswagen kan stallen. Er is al veel rondgevraagd, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Tips zijn van harte welkom bij Simon Sweers.

Traditiegetrouw bouwen ouders van leerlingen uit de laagste groepen van basisschool De Klimtoren elk jaar samen aan een mooie kermiswagen voor hun kinderen. De afgelopen 12 jaar konden ze daarvoor terecht bij de eigenaar van een bedrijfshal aan de Zomerweg in Drempt. Maar nu de kinderen van de eigenaar op de middelbare school zitten, heeft ze gevraagd om een andere locatie zoeken. Begrijpelijk natuurlijk.

Rondvragen heeft helaas tot dusver nog tot niets geleid. Daarom nu een oproep aan onze dorpsgenoten: Wie heeft er in zijn loods of schuur nog een plek over om de kermiswagen, die eigendom is van de school, het hele jaar te stallen. Zo kan er volgend jaar weer worden gebouwd, kunnen weer heel veel kinderen blijgemaakt worden met deelname aan de optocht en kan de traditie voortgezet worden.

Tips zijn van harte welkom bij Simon Sweers van de Ouderraad via het e-mailadres or@deklimtorendrempt.nl.

Deze pagina delen met je vrienden ...