Goeie Tukkers brengen GEEN Blijde Boodschap in Hummelo

Wat jammer!

De voorstelling van de Goeie Tukkers werd eerder al verplaatst naar een nieuwe datum, maar ook 21 maart gaat helaas niet door. De groep heeft laten weten hun optreden in de Hummelose kerk te moeten annuleren wegens gezondheidsomstandigheden van één van de Tukkers.

Had je al een kaartje gekocht? Meld je dan bij de organisator Dorpshuis De Ruimte Hummelo. Zij zorgen dan voor een refund.

datum wijziging bericht: 9 februari 2024


OORSPRONKELIJK BERICHT

André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving komen donderdag 21 maart 2024 naar Hummelo. Goeie Tukkers zijn geen M*therfuckers – De Blijde Boodschap betekent een avond cabaret van de bovenste plank, ergens tussen ‘gewaagd’ en ‘brutaal’.

Drie brengers van de blijde boodschap trekken door Twente en de Achterhoek. Juist daar waar cynisme en drank alle hoop de afgelopen eeuwen de kop in heeft gedrukt. Het land van de Gall en Galliërs. Het land zonder romantiek, waar de Tukkerman uit romantische overweging zelfs geen triootje wil, omdat hij zijn eigen vrouw er liever niet bij heeft.

De Blijde Boodschap; een heuse gotspe tour!

Denk aan een grote boodschap, een kleine boodschap, een boodschap die schuurt of een boodschap die stinkt. Een boodschap die men ziet aankomen of juist helemaal niet. Het gaat er de heren vooral om hoe de boodschap is verpakt. Vandaar ‘De Blijde Boodschap’.

Gaat u met deze drie rugzakjes mee op zoek naar Dixieland? Het beloofde land, het land van de hoop waar stikstof niet gemeten wordt en waar geen angstcultuur heerst, of… durft u nu al niet?

Waarom zij de rol van gids op zich hebben genomen? Zelf zeggen ze hierover: ‘Ach, er is al zoveel ellende op de wereld, daar kunnen wij ook nog wel bij…’

Locatie en datum

Donderdag 21 maart 2024 bij Dorpshuis De Ruimte/Dorpskerk, Dorpsstraat 22 in Hummelo, aanvang 20:30 uur, deuren geopend vanaf 19:30 uur.

De kaarten kosten €15 per stuk.

Voorverkoop via de website nowonlinetickets.nl, via e-mail bestellen@dorpshuishummelo.nl en/of bij Spar Hummelo.

Verkoop aan de deur, voorafgaand aan de show, is ook mogelijk.

Deze pagina delen met je vrienden ...