Festiviteiten Koningsdag 2019

Ook dit jaar organiseert het Oranje Comité Drempt weer allerlei activiteiten ter gelegenheid van de verjaardag van onze Koning Willem Alexander. De avond voor Koningsdag (vrijdag 26 april) is er voor de jeugd van 11 t/m 17 jaar een bowling- en darttoernooi. Het comité hoopt alle jeugd van Drempt te zien vanaf 19:00 uur in het Dorpshuis voor een gezellige en sportieve avond.

 

Koningsdag in Drempt:
vlaggen, lasergamen, poppentheater, pannenkoeken, fietstocht, spellen en muziek

 

Zaterdagochtend 27 april wordt Koningsdag om 10:00 uur officieel geopend met het vlag hijsen onder muzikale begeleiding van de muziekvereniging Hummelo en Keppel. Zodra de vlag in top is, zullen er ook ballonnen worden opgelaten.

Om half elf begint in het Dorpshuis het Het Land van Jan Klaassen poppentheater voor de kinderen tot en met Groep 3. Voor de Groepen 4 tot en met 8 zijn er spellen op het schoolplein, o.a. lasergamen.

Tussen de middag kunnen alle Dremptenaren gratis versgebakken pannenkoeken eten en zich inschrijven voor de traditionele fietstocht. De deelnemers zullen vertrekken tussen 12:30 en 13:30 uur.

Vanaf half twee zal er ook volop vertier zijn voor het Dorpshuis. Er zijn weer diverse activiteiten voor jong en oud bedacht. Vanaf drie uur zorgt drive-in show FLASHBACK* voor gezellige muziek op het plein en in de tent.

Rond vijf uur worden de diverse prijzen uitgereikt.

 

*) Wijziging in het programma: Drive-in Show FLASHBACK in plaats van DJ Roan

 

flyer met festiviteiten in Drempt voor Koningsdag 2019

 

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...