Expositie in De Witte Hemel tijdens Kunst4daagse

In Galerie en Atelier De Witte Hemel aan de Wittehemelweg 23 in Voor-Drempt is van 30 mei tot en met 2 juni een unieke groepsexpositie van topkunstenaars te zien. Deze unieke tentoonstelling is op alle dagen van de Kunst4daagse Bronckhorst te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur.

Er worden werken geëxposeerd van gastdocenten die lesgeven in Atelier De Witte Hemel. Zo zijn er kunstwerken te bewonderen van Dick van Heerde. Hij maakte een complete themaserie IJssellandschappen. Daarnaast zijn karakteristieke oeuvre tekeningen en acrylschilderijen van Peter Durieux te zien, landschappen en havengezichten van Tjeerd Landman, klassieke bloemenlevens van Simone Visser en naakten van Raymond Huisman. Ook de bekende koeienportrettist Ruud Spil en klassieke techniekenschilder Gerd Renshof hebben tijdelijk enkele schilderijen in de galerie hangen. Liesbeth Pieterse, kunstenaar en eigenaar van Atelier en Galerie De Witte Hemel, laat natuurlijk ook graag haar eigen vrij werk zien.

 

KUNST4daagse Bronckhorst 2019

Alle kunstenaars exposeren en verkopen hun werk tijdens deze Kunst4daagse Bronckhorst. Tijdens de expositie zijn ook verschillende kunstenaars persoonlijk aanwezig om uitleg te geven over hun werk en de dagcursussen die zij leiden op De Witte Hemel.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...