Expositie ‘Kunst door de Brievenbus’

Trek in het weekend van 1 t/m 4 juli de wandelschoenen aan om te genieten van de prachtige Enghuizen wandelroute en een bezoek aan de buitenexpositie ‘Kunst door de Brievenbus’ bij De Klevenhorst in Hummelo. Dit is een expositie van kunstwerken gemaakt door oudere Achterhoekers tijdens de coronaperiode.

“Om de week een cadeautje om helemaal vrolijk van te worden!”, dat meldt een van de deelnemers van Kunst door de Brievenbus. Sinds april 2020 delen meer dan 150 mensen uit de Achterhoek deze blijdschap op het moment dat er weer een nieuwe kunstzinnige opdracht door de brievenbus glijdt. De mooie resultaten zijn te bewonderen tijdens de expositie.

Expositie

Iedereen is van harte welkom bij de Expositie Kunst door de Brievenbus, van 1 t/m 4 juli 2021, dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur bij Hoeve De Klevenhorst, Van Heeckerenweg 13 in Hummelo. Het geheel wordt omlijst met muziek, verhalen en gedichten. Hierin wordt medewerking verleend door o.a. Gery Groot Zwaaftink en Helma Snelooper.

De expositie is vrij te bezoeken. Bij drukte kan het zijn dat u even moet wachten.

Lang Leve Kunst en Naoberschap

Het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap organiseert kunstactiviteiten voor ouderen. Het doel is samen van mooie momenten te genieten. Partners van het programma zijn Markenheem, Sensire, Attent, de Herbergier, Liemerije, Het Slingelandziekenhuis, Kruiswerk Achterhoek Liemers, Het Cultuur- & Erfgoedpact en Amphion Cultuurbedrijf. Het programma wordt ondersteund door Fonds Sluyterman van Loo, Het RCOAK en het Fonds Cultuur Participatie. Zie amphion.nl/langlevekunst.

• fotograaf uitgelichte afbeelding: Ronald Falke

 

Deze pagina delen met je vrienden ...