DoesWatt zoekt dak (en jou)

De Doesburgse energiecoöperatie DoesWatt slaat haar vleugels uit naar Drempt. Ze is namelijk op zoek naar een ‘tweede dak’. Een dak in Drempt waarop ze zonnepanelen kan leggen ten behoeve van mensen uit Drempt en Doesburg die in haar nieuwe zonnepanelenproject willen participeren. Bent u de eigenaar van zo’n dak? Dan komt DoesWatt graag met u in contact via info@doeswatt.nl.

DoesWatt

DoesWatt (doeswatt.nl) is in 2022 al een succesvol eerste zonnepanelenproject gestart in Doesburg. Dit is een PCR-project, een project dat valt onder de zogenaamde Postcoderoos-subsidieregeling. In Doesburg liggen op verschillende daken (van Jongerencentrum De Linie, de Stadswerf en een schuur aan de Eekstraat) zonnepanelen, waar de leden van DoesWatt in participeren. Onlangs ontvingen de deelnemende DoesWatt leden een best lucratieve uitkering na het eerste jaar. De deelnemers zijn blij dat ze op deze manier kunnen bijdragen aan meer alternatieve energiewekking. DoesWatt ontplooit ook activiteiten om mensen te helpen energie te besparen en bewustwording te creëren op een duurzame manier van leven.

Nieuwe zonnepanelenproject in Drempt

Voor het tweede zonnepanelenproject is nog één dak nodig in Drempt voor 180 panelen. Onlangs heeft DoesWatt al afspraken kunnen maken met de eigenaar van een dak in Drempt. De heer Wim Bilderbeek heeft namelijk zijn dak aan de Binnenweg ter beschikking gesteld. DoesWatt is erg blij met deze samenwerking. In aanvulling op zijn eigen zonnepanelen die er al liggen, mag DoesWatt daar 180 zonnepanelen neerleggen (zie foto).

Interesse?

Heeft u een dak dat u wellicht ter beschikking wil stellen? Dan komt DoesWatt graag met u in contact. U kunt contact opnemen met Hans Wonink op info@doeswatt.nl.

Wilt u op termijn ook participeren in dit zonnepanelenproject, houd dan de website www.doeswatt.nl in de gaten voor de laatste info. U kunt zich op die website ook abonneren op de nieuwsbrief van DoesWatt waarin u op de hoogte wordt gehouden.

Deze pagina delen met je vrienden ...