Bowlingmiddag voor jonge mantelzorgers uit Bronckhorst

De gemeente Bronckhorst zet jonge mantelzorgers (12 tot 25 jaar) uit onze gemeente graag in het zonnetje. Dat doet zij door het organiseren van een leuke middag bowlen in Dorpshuis Drempt op maandag 12 februari a.s.

Zorg jij voor iemand thuis? Moet je bijvoorbeeld na school meteen naar huis omdat je broertje, moeder of opa je nodig heeft? Dan ben je een jonge mantelzorger. Dat betekent dat je helpt met de zorg voor jouw familie. Dat is heel fijn, maar nu is het even tijd voor jou! 

Bowlen voor jonge mantelzorgers op 12 februari

Ga gezellig bowlen. Bronckhorst daagt jonge mantelzorgers van 12 tot 25 jaar uit een strike te gooien! Denk je dat jou dit lukt? Kom op maandag 12 februari naar het Dorpshuis, Kerkstraat 89 in Voor-Drempt! Je mag ook nog eens iemand meenemen. Vanaf 14.30 uur is de bowlingbaan gereserveerd. Er wordt voor iets te drinken gezorgd en na afloop wordt er samen een patatje met een snack gegeten.

Aanmelden 

Deelnemen aan de activiteit is gratis. Is vervoer een probleem? Neem dan contact op met sociaal consulenten Sanne Beunk of Rob Oude Hengel op telefoonnummer 0575-750250. Dan kijken zij of ze iets kunnen regelen. Aanmelden voor de activiteit kan t/m 7 februari. Als jonge mantelzorger verdien je een leuke, ontspannen en sportieve middag. Graag tot dan!

Aanmelden

Activiteiten voor jonge mantelzorgers 

Herken je jezelf of iemand anders als jonge mantelzorger? Bronckhorst organiseert vaker activiteiten voor jonge mantelzorgers. Wil je hiervan op de hoogte zijn? Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij sociaal consulenten Sanne Beunk en/of Rob Oude Hengel.

Deze pagina delen met je vrienden ...