In februari en maart weer stijldansen met orkest Jersey

wegens grote belangstelling herhaald!


Zaterdag 3 februari en zaterdag 23 maart 2024 zijn er weer stijldansavonden in het Dorpshuis in Voor-Drempt met livemuziek van dansorkest Jersey. Vorig jaar waren er ook al gezellige dansavonden. Vanwege het grote succes en belangstelling voor herhaling is besloten dit jaar weer enkele avonden te plannen. Dansliefhebbers kunnen nu al toegangskaarten afhalen bij de bar in het dorpshuis.


Dansorkest Jersey is in Drempt vooral bekend van de terugkerende stijldansavonden in Zaal Pellen. Er werd destijds al gespeeld voor paren en alleenstaanden. In maart 2023 organiseerde de activiteitencommissie van Dorpshuis Drempt een gezellige avond met muziek van Jersey, die voor veel bezoekers een reünie bleek te zijn. Vanwege het grote succes kwam in juli en december orkest Jersey weer naar Drempt.

Ook 3 februari en 23 maart beginnen de avonden om 20:00 uur. De toegang kost 10 euro per persoon per avond, maar dat is dan wel inclusief een kop koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van het Dorpshuis. De organisatie raadt aan er snel bij te zijn, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zo kan er voldoende plaats vrijgehouden worden om fijn te kunnen stijldansen. Dus vol is vol.

Orkest Jersey

Jersey is al ruim 30 jaar in dezelfde samenstelling een tweemans-formatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden. Jersey is een professioneel allround orkest bestaande uit een drummer en toetsenist. Tijdens een optreden maken saxofoon en accordeon het orkest compleet.

Jersey beschikt over een zeer uitgebreid repertoire. Zij spelen muziek uit de jaren 60/70/80/90/zeroes, maar ook de nieuwste hits. Natuurlijk komen ook het Nederlandse en Duitstalige lied ruimschoots aan bod.

Deze pagina delen met je vrienden ...