De gebiedsambtenaren zijn er voor u!

Heeft u ideeën of suggesties voor uw woonomgeving, maar weet u niet bij wie u terecht kunt voor hulp? Heeft u iemand nodig om mee te denken over het organiseren van een activiteit? Wilt u weten of er toevallig in omliggende dorpen al gelijke initiatieven zijn opgestart, zodat u daarvan kunt leren?

U kunt de gebiedsambtenaren van Bronckhorst benaderen voor deze en vele andere vragen. Patrice Zweers en Arie Vries zijn er ook voor u!

Inwoners en organisaties in Bronckhorst hebben zoveel goede ideeën, maar weten niet altijd hoe ze die ideeën kunnen uitvoeren. De gemeente Bronckhorst wil ook graag helpen om initiatieven te ontwikkelen. Medewerkers van de gemeente, de zogenoemde gebiedsambtenaren, hebben als taak een schakel te zijn tussen de inwoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente. Zij kunnen u de weg wijzen naar bijvoorbeeld geschikte locaties, mogelijke samenwerkingspartners of financieringsmogelijkheden.

De gebiedsambtenaren bepalen niet wat er gaat gebeuren in uw woonomgeving, dat doet u als inwoner of organisatie zelf. De gemeente is wel graag betrokken, wil graag een steentje bijdragen of aan verplichtingen voldoen. Dus… durf te vragen!

Durf te vragen!

Begin 2021 ging gebiedsambtenaar Jan Ditzel met pensioen. De vrijgekomen plek werd tijdelijk opgevuld door Willy Toonk, maar met ingang van 1 september vormt Patrice Zweers samen met Arie Vries het nieuwe duo gebiedsambtenaren voor Bronckhorst Zuid.

Normaal gesproken houden de gebiedsambtenaren van Bronckhorst Zuid spreekuur in dorpshuis De Ruimte in Hummelo. Door corona kan dit al lange tijd niet. Als proef werd eind vorig jaar gestart met een digitaal spreekuur. Hiermee is men inmiddels gestopt in de hoop dit najaar weer te starten met fysieke spreekuren.

Patrice Zweers en Arie Vries zijn wel bereikbaar via telefoon, WhatsApp of e-mail. Desgewenst kan er zelfs een afspraak op locatie naar keuze worden gemaakt; in het gemeentehuis in Hengelo (G), bij u thuis of op een andere plek.

Woont u in Voor-Drempt, Achter-Drempt, Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Eldrik of Hummelo? Dan kunt u contact opnemen met de gebiedsambtenaren van Bronckhorst Zuid middels onderstaande gegevens.

Arie Vries gebiedsambtenaar Bronckhorst Zuid

Arie Vries

T: 0575 – 75 03 43
M: 06-13 25 19 54
E: a.vries@bronckhorst.nl

gebiedsambtenaar Willy Toonk

Willy Toonk

T: 0575 – 75 03 77
M: 06-20 67 24 65
E: w.toonk@bronckhorst.nl

(tot 1 september 2021)

Patrice Zweers

T: 0575 – 75 05 20
M: 06-20 24 67 57
E: p.zweers@bronckhorst.nl

(m.i.v. 1 september 2021)

Deze pagina delen met je vrienden ...