Open dag Keppelse Golfclub haakt in op stormloop voor golf

Iedereen kan zaterdag 4 september bij de Keppelse Golfclub kennis maken met de golfsport. De vereniging uit Hoog-Keppel verwacht veel belangstelling, omdat blijkt dat golf de laatste tijd bijzonder in trek is.

Sinds de uitbraak van corona is er een kleine stormloop ontstaan op golf. Met alle beperkingen die vanwege het virus golden, was golf een mooie kans om toch sportief buiten te zijn in een prachtige omgeving. De Keppelse Golfclub verwelkomde sinds de uitbraak van de pandemie meer dan 100 nieuwe leden. De vereniging, die dit jaar haar 95-jarig bestaan viert, hoopt dat belangstellenden na een bezoek aan de Open Dag op 4 september ook de smaak te pakken krijgen. Ze kunnen er en mooi golfdagje uit van maken.

Zaterdagmiddag

Iedereen is ’s middags tussen een en half vijf welkom: beginners, maar ook belangstellenden, die al kunnen golfen maar dit niet vaak doen. De Open Dag kan een goede reden zijn om de golfspullen weer eens tevoorschijn te halen. Golfers met enige ervaring kunnen met een van de leden een paar holes spelen. Zij, maar anderen die dat ook willen, kunnen aan de slag met de Track Man, een golfsimulator om virtueel te spelen op de meest mooie banen.

Clinic voor beginners

Beginners van alle leeftijden kunnen in groepjes meedoen aan een golfclinic. De professionals van de Keppelse Golfacademie laten op een leuke en boeiende manier de deelnemers kennis maken met het spel. Voor de jeugdige spelers is er een apart programma. Jongeren met hun ouders zijn van harte welkom.

Speciaal lesprogramma

De volgende stap is uitleg over les- en trainingsmogelijkheden. Voor starters is er een speciaal lesprogramma om in korte tijd de eerste beginselen onder de knie te krijgen. Ook is er een speciaal aanbod om voor een welkomsprijs lid te worden bij de golfvereniging. Sommige andere verenigingen werken met een ledenstop. Dat is bij de Keppelse Golfclub niet het geval.

Vanwege corona is aanmelden noodzakelijk via kennismaking@keppelse.nl.

flyer open dag Keppelse Golfclub
Deze pagina delen met je vrienden ...