Dansen in het dorpshuis met orkest Jersey

wegens groot succes herhaald!


Zaterdag 8 juli 2023 is er weer een stijldansavond in het Dorpshuis in Voor-Drempt met orkest Jersey. Naar aanleiding van het grote succes van de ‘reünie’ eerder dit jaar kunnen de dansliefhebbers nogmaals een gezellig avondje stijldansen op livemuziek.


Dansorkest Jersey is in Drempt vooral bekend van de terugkerende stijldansavonden in Zaal Pellen. Er werd destijds al gespeeld voor paren en alleenstaanden. Begin maart organiseerde de activiteitencommissie van Dorpshuis Drempt een gezellige avond met muziek van Jersey, die voor veel bezoekers een reünie bleek te zijn.

Vanwege het grote succes komt zaterdag 8 juli orkest Jersey weer naar Drempt. Ook nu begint de avond weer om 20:00 uur. De toegang kost deze keer 10 euro per persoon, maar dat is dan wel inclusief een kop koffie of thee. De kaartverkoop start op 17 mei. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van het Dorpshuis. Ook nu raadt de organisatie aan er snel bij te zijn, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zo kan er voldoende plaats vrijgehouden worden om fijn te kunnen stijldansen. Dus vol is vol.

Orkest Jersey

Jersey is al ruim 30 jaar in dezelfde samenstelling een tweemans-formatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden. Jersey is een professioneel allround orkest bestaande uit een drummer en toetsenist. Tijdens een optreden maken saxofoon en accordeon het orkest compleet.

Jersey beschikt over een zeer uitgebreid repertoire. Zij spelen muziek uit de jaren 60/70/80/90/zeroes, maar ook de nieuwste hits. Natuurlijk komen ook het Nederlandse en Duitstalige lied ruimschoots aan bod.

Deze pagina delen met je vrienden ...