Avond4daagse Hummelo 2023

Gezond, gezellig en lachen – wandelen is één groot feest!

Ook dit jaar is er een superleuke Avond4daagse waarbij er weer in het mooie Hummelo en omgeving gewandeld mag worden! Van maandag 5 juni t/m vrijdag 9 juni wordt deze gezellige wandeltocht door de Activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis De Ruimte georganiseerd. Zet deze data alvast in je agenda en spreek af welke afstand ga ik lopen en natuurlijk met wie ga ik dit doen. Je kunt kiezen uit wandelroutes van 2,5, 5 en 10 kilometer. De start vindt elke avond plaats bij Dorpshuis De Ruimte aan de Dorpsstraat 22 in Hummelo.

Inschrijven

Inschrijven voor deze wandelvierdaagse kan online. Mocht het online aanmelden niet lukken, dan kun je je ook op de maandag- of dinsdagavond voor aanvang nog inschrijven. Om lange wachtrijen bij het inschrijven te voorkomen vraagt de organisatie om gebruik te maken van het online inschrijfformulier.

Kosten

Als deelnemer aan de Avond4daagse betaal je bij online voorinschrijving 6 euro, dit is inclusief de KWBN Avond4daagse medaille. Inschrijven vlak voor de start op maandag of dinsdag kost 7,50 euro.

Startlocatie

Alle avonden starten de wandelingen bij Dorpshuis De Ruimte aan de Dorpsstraat 22 in Hummelo.

Starttijden

DagAfstandStarttijd
maandag t/m donderdag2,5 km18:30 uur
5 km18:30 uur
10 km18:30 uur
vrijdag2,5 km19:00 uur
5 km18:45 uur
10 km18:30 uur

Intocht

De lopers worden op vrijdagavond feestelijk ingehaald door Muziekvereniging Hummelo en Keppel.

Wie de Avond4daagse uitloopt, krijgt een glimmende medaille, een loopdiploma en natuurlijk tientallen ‘high fives’ en schouderklopjes!

Echte bikkels

Er zijn vijf loopavonden. Er kan dus één avond overgeslagen worden, maar het zijn de échte bikkels die alle vijf avonden lopen.

Over Stichting Dorpshuis De Ruimte

De organisatie van de Avond4daagse is sinds 2016 in handen van de Activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis De Ruimte in Hummelo. Deze stichting stelt zich ten doel om in de kerk en in het aangrenzende dorpshuis allerlei verbindende en culturele activiteiten te organiseren.

Nagekomen nieuws

Om de Hummelose Avond4daagse te organiseren met het aantal vrijwilligers dat zich gemeld heeft, heeft de activiteitencommissie besloten een tweetal aanpassingen te doen op de routes:

1) De finish op vrijdag 9 juni is op de Greffelinkallee.
Geef dit door aan alle opa’s en oma’s en andere supporters.

2) De 10 km wordt niet uitgezet met pijlen en er zijn geen verkeersregelaars.
De route staat natuurlijk wél in het routeboekje dat je bij de start krijgt.
Minimum leeftijd voor deze afstand is 16 jaar (of met begeleiding).

Deze pagina delen met je vrienden ...