Concert Zanglust met klassiek, pop en musicalmuziek

Zaterdag 28 april geeft zangvereniging Zanglust haar voorjaarsconcert in de St. Joriskerk in Voor-Drempt. Deze keer met muzikale medewerking van de Folkband Lads ’n Lassies.

Onder leiding van dirigent Anna Marie Krijgsman en met pianobegeleiding van Wim Polman zullen een dertiental liederen ten gehore worden gebracht. Het programma is zeer divers, variërend van licht klassiek tot pop- en musicalmuziek. U kunt onder andere luisteren naar klassiekers als Ave Maria en Pie Jesu, maar ook naar Only Time van Enya of een medley uit de musical Miss Saigon. Voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek is er een medley uit Ja Zuster, Nee Zuster.

Folkband Lads 'n Lassies

Muzikale medewerking van Folkband Lads ’n Lassies

Folkband Lads ’n Lassies speelt akoestisch en meerstemmig; Ierse en Schotse folk traditionals en modern folk, van rustige ballads tot uptempo folksongs. Lads ’n Lassies hebben in januari de voorronde van Amphion Open gewonnen en hebben daarmee een plek in de finale bemachtigd.

Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is al open om 19.30 uur. De toegangsprijs is 7,50 euro inclusief 2 consumpties. Voor kinderen onder de 14 jaar is de toegang 5,00 euro. Donateurs met één introducé hebben vrije toegang op vertoon van de donateurskaart.

 

www.zanglustdrempt.nl

 

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...