Afscheid van huisarts Eric Assink

Na bijna 31 jaar met veel plezier huisarts te zijn geweest in de (voormalige) gemeente Hummelo en Keppel, legt dr. Assink op 19 mei a.s. zijn werkzaamheden als praktijkhoudend huisarts neer.

Opvolger van Dr. Mertens in Laag-Keppel

Eric Assink is als solistisch huisarts in Laag-Keppel begonnen, na het plotselinge overlijden van zijn voorganger dr. Ben Mertens. Het was destijds een praktijk met apotheek en verloskunde aan de Rijksweg 100.

Samenvoeging huisartsenpraktijken in Gezondheidscentrum

Vanaf 2005 zijn de huisartsenpraktijken van Hummelo en Keppel samengevoegd in het voormalige gemeentehuis in Hoog-Keppel, dat vanaf dat moment is gaan functioneren als gezondheidscentrum. Inmiddels zijn hier alle belangrijke eerstelijns zorgverleners vertegenwoordigd. Deze samenwerking heeft de kwaliteit van de zorg verbeterd en zijn werkplezier verhoogd. Op deze manier werd het mogelijk om deze voorziening op het platteland te behouden.

Tijdens een fietstocht naar Rome met zijn vrouw, besefte Eric Assink dat er ook nog een leven buiten de praktijk is! Hoewel hij als SCEN-arts (Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland) actief zal blijven, wil Assink zich in de toekomst meer richten op buitenactiviteiten.

Blij met dr. Caroline Nierkens als opvolger

Dokter Assink is blij dat hij in dr. Caroline Nierkens een goede opvolger heeft gevonden. Zij is al sinds 2016 werkzaam in de praktijk Hummelo-Keppel. Hij draagt de zorg dan ook met veel vertrouwen aan haar over.

Er is op zaterdag 19 mei tussen 13:30 en 15:00 uur een afscheidsreceptie in ‘de Gouden Karper’ in Hummelo.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...