Voorjaarsconcert Muziekvereniging Hummelo en Keppel

Sinds 1 januari dit jaar zijn de muziekverenigingen De Eendracht uit Hummelo en Olden-Keppel uit Drempt samen onder de naam Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Zaterdagavond 14 april zal deze nieuwe vereniging haar allereerste concert geven. Het belooft een gevarieerd muzikaal programma te worden. U bent van harte welkom om te komen luisteren in het Dorpshuis, aanvang 19.30 uur. De entree is gratis.

Fanfare, (melodisch) slagwerk groep, blokfluit groep en dweilorkest

De aanloop naar de fusie en de daadwerkelijke fusie is voorspoedig gelopen. De vereniging ziet een mooie nieuwe toekomst voor zich, waarin muzikaal plezier voorop staat. De afgelopen maanden is er, naast alles wat er bij een fusie om de hoek komt kijken, heel hard gerepeteerd. Een mooie grote fanfare, een enthousiaste club slagwerkers, een gemotiveerde Melodisch Slagwerk Groep, de gezellige Flexband, maar zeker ook aandacht voor de jeugd. Iedere groep zal haar muzikale kunsten ten gehore brengen met als klap op de vuurpijl een gezamenlijk optreden. Een groot podium vol enthousiaste, gemotiveerde en gedreven muzikanten met als doel u een mooie avond te bezorgen.

‘De Fanfare’ op Omroep Gelderland

Omroep Gelderland volgt al geruime tijd enkele muziekverenigingen voor haar serie ‘De Fanfare’. Ook Muziekvereniging Hummelo en Keppel wordt gevolgd. De omroep zal dan ook aanwezig zijn en verslag doen van het voorjaarsconcert. De serie is op televisie te zien, elke donderdag om 17.35 uur (en ieder uur herhaald) op Omroep Gelderland. Donderdag 12 april is aflevering 8 te zien waarin de kledingcommissie bij elkaar komt om de nieuwe kleding te bepalen. In aflevering 1 was de muziekvereniging ook al te zien. Alle afleveringen zijn terug te kijken op de website van Omroep Gelderland op de programmapagina. (de afleveringen zijn niet meer terug te kijken, red.) 

 

Voorjaarsconcert 2018 Muziekvereniging Hummelo en Keppel

Deze pagina delen met je vrienden ...