Keetje Knus gaat de winkel sluiten

Keetje Knus, de woonwinkel om je huis gezellig en knus te maken, gaat haar deuren sluiten. Dit heeft zij via haar Facebookpagina en een nieuwsbrief aan haar klanten laten weten. Uiterlijk maart volgend jaar zal sluiting van de fysieke winkel een feit zijn, maar mogelijk eerder als het pand snel verkocht kan worden door de eigenaar.

De mededeling begint met “Soms gebeuren er dingen in je leven die je niet had kunnen voorzien”. Twee weken geleden heeft de man van eigenaresse Inez Liebe een zwaar hartinfarct gehad. De komende maanden moet blijken of en in hoeverre hij nog wat kan herstellen.

 

Soms gebeuren er dingen in je leven die je niet had kunnen voorzien

In 2007 is Inez de winkel begonnen om, naast de zorg voor de kinderen, nog iets anders te hebben. Drie kinderen hebben een energiestofwisselingsziekte waardoor het leven van Inez en Alex altijd vol zorg is, zowel emotioneel als praktisch. Gelukkig gaat het met de jongens nu goed, maar de zorg blijft. De winkel bracht balans doordat Inez met hele andere dingen bezig kon zijn. Nu Alex zelf ook zorg nodig heeft en de zorg voor de jongens helemaal bij moeder komt, is de winkel helaas niet meer haalbaar.

Hoe de komende tijd gaat verlopen is natuurlijk ongewis, maar het pand aan de Rijksweg wordt door de eigenaar ‘te koop’/’te huur’ gezet. De winkel blijft mogelijk open tot maart 2020, tenzij het pand eerder verkocht of verhuurd kan worden. Een deel van het assortiment uit de winkel zal komende maanden met korting worden verkocht. De overige artikelen blijven te koop via de webshop, want die zal gewoon blijven bestaan! Online gelden de kortingen niet.

 

Opgericht vanuit het hart!

Keetje Knus is opgericht vanuit het hart! Er worden woondecoraties, cadeautjes, meubels en textiel verkocht. Alles om je eigen huis (of dat van een ander) gezellig en knus te maken! Ook serviezen, romantische kleding en kaarten kunt u hier verwachten. Bekende merken van de verkoopproducten zijn Jeanne d’Arc living, Clayre & Eef, Chique Antique, Brynxz en Mathilde M.

Keetje Knus hoopt de komende tijd alle vaste klanten nog even te zien, omdat de winkel natuurlijk grotendeels leeg moet. Ook voor vragen over meubels, inventaris en/of overname bent u welkom bij Inez en haar collega’s.

 

logo Keetje Knus

 


Update 1 september 2019

In de nieuwsbrief naar haar klanten heeft Keetje Knus laten weten te zullen stoppen op 21 december 2019. Inez Liebe vindt het fijn nu duidelijkheid en een richting te hebben. Tot die tijd wil ze blijven genieten van de winkel en spreekt ze de hoop uit om het ook gezellig en knus te houden.

Er wordt 50% korting gegeven op veel artikelen in de winkel, omdat eenmaal niet alles in de webwinkel gehouden kan worden. Rond eind november zal ook alle inventaris (kasten, tafels, paspoppen etc.) te koop worden aangeboden.

Verder zal er worden gekeken naar een alternatief afhaalpunt voor artikelen uit de webwinkel.


 

 

 

• ouder bericht over Keetje Knus: 10 Jaar Keetje Knus

 

Deze pagina delen met je vrienden ...