Bezoek B&W Bronckhorst aan Drempt

Op dinsdagmiddag 10 september brachten burgemeester en wethouders, de gemeentesecretaris en enkele ambtenaren, in gezelschap van Dorpsraadleden, een informeel bezoek aan Drempt.

De start was in het Dorpshuis, waar bij een kopje koffie of thee gesproken werd met Mariam, een Dremptse inwoonster van Syrische afkomst. Mariam trakteerde op koekjes, door haar gebakken naar een recept uit haar vaderland.

Daarna volgde een rondwandeling door Voor-Drempt. Een medewerkster van Sité gaf onderweg uitleg over het groot onderhoud, de renovatie en de sloop en herbouw van de huurwoningen. Verder werd onder meer een kijkje genomen bij de speeltuin, tattoo shop Inkbrothers, park De Braamberg en het nieuw in te richten speelterrein aan de Binnenweg.

In Achter-Drempt eindigde het bezoek met het bekijken van de nieuwe parkeerplaats en een drankje in ‘t Hessenhuus.

 

Op de foto staan van links naar rechts:

Bennie Hakvoort (Dorpsraad), Magda Bronkhorst (Dorpsraad), Mariam Darwish (inwoner), Willem Buunk (wethouder), Hugo Cornelissen (Dorpsraad), Evert Blaauw (wethouder), Paul Hofman (wethouder), Bart Drewes (gemeentesecretaris), Marianne Besselink (burgemeester), Marnix Schoppers (cluster Buiten gemeente Bronckhorst), Bert Gudden (Dorpsraad), Jolanda de Zwart (Sité).

(De foto werd genomen door gebiedsambtenaar Arie Vries)

 

https://www.instagram.com/p/B2Po6vNIcln/

 

Deze pagina delen met je vrienden ...