Overnachten in een Finse pod

Drempt heeft een nieuwe B&B. Een vrijstaand houten huisje met een afgerond dak, een zogenaamde Finse pod. Het huisje is knus en stijlvol ingericht, biedt plaats aan twee volwassenen en staat in een prachtige tuin. Voor een bijzondere overnachting met een Scandinavisch gevoel en een heerlijk ontbijt kan Bed & Breakfast ‘Little Loft’ geboekt worden bij Irene Peters aan de Rijksweg 27.  

Finse Pod in de Achterhoek

Het houten huisje is ongeveer 3 bij 6 meter en biedt alles voor een kort verblijf. Het is zelfs zo comfortabel dat het ook geschikt is voor een vakantie. De pod heeft een eigen douche en toilet, boxspring bed, zithoek met twee fauteuils, compacte keuken met eettafel en stoelen, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Naast dit alles is er ook nog eens een privé kluis en de mogelijkheid om elektrische fiets accu’s op te laden.  

Droom wordt werkelijkheid

Gastvrouw Irene Peters woont al sinds 1987 op deze mooie plek in de Achterhoek. Het huis heeft een grote tuin met veel bomen, heesters, bloeiende planten en een moestuin. Zij zit er graag om de zon te zien opkomen of ondergaan en te genieten van de vlinders, bijen en vogels die er een bezoek brengen. Het was altijd haar droom om anderen hiervan te laten meegenieten. Met de komst van het houten huisje is die droom werkelijkheid geworden. Irene zorgt bovendien voor zelfgemaakte jam bij uw ontbijt.  

vriendelijke vrouw in lichtblauwe blouse

Gastvrouw van het Landschap Bronckhorst

Irene Peters is gastvrouw van het Landschap Bronckhorst en behoort tot de club IVN Gastheren van het Landschap. Dit zijn ondernemers die zijn opgeleid om hun gasten samen het verhaal te vertellen van de natuur en het landschap in hun eigen omgeving. De ondernemers kennen de natuurparels in hun eigen gebied en kunnen hun gasten daar op wijzen. Zo maken ze het verblijf van hun gasten nóg prettiger. In de gemeente Bronckhorst zijn inmiddels 65 ondernemers opgeleid tot Gastheer van het Landschap.

 

IVN Gastheren

IVN Gastheren organiseren regelmatig een zogenaamde ‘Beleefweekend’ of ‘Beleefweek’. Een heel netwerk binnen één gebied werkt dan samen om gasten en bezoekers meerdere achtereenvolgende dagen het gebied te laten beleven. Een onvergetelijk evenement voor bezoekers, omwonenden en ondernemers. Beleefweekend Bronckhorst is van 20 t/m 22 september 2019 en is het eerste Beleefweekend in de Achterhoek!  

Beleefweekend Bronckhorst Buitengewoon 20, 21 en 22 september 2019

Beleef, ontdek en laat je verrassen in de gemeente Bronckhorst. Tijdens dit weekend kun je je eigen appelsap maken, koeien knuffelen, samen met de boswachter op ontdekkingstocht in en rond een kasteel, een prachtige begeleide natuurwandeltocht maken, Achterhoeks bier en wijn proeven of bosbaden. Met de kinderen een natuurpad ontdekken met speel-parcours, hangbrug, kabelbaan en nieuw blote voetenpad! Of wat dacht je van een te gekke GPS-puzzeltocht, prachtige fietstocht of rondleiding door een kruidentuin. Het complete programma vindt u op de website www.ivn.nl (noot van de redactie: programma niet meer beschikbaar).

affiche Bronckhorst Buitengewoon
 

Kortingsactie Little Loft

Tijdens het Beleefweekend Bronckhorst boekt u een overnachting in de gloednieuwe Finse Pod tegen een aantrekkelijke korting. U bespaart deze dagen maar liefst 20% op het toch al lage boekingsbedrag. Overnachten op een bijzondere plek in de Achterhoek, in een sfeervolle Finse pod en tuin? Kies dan voor een overnachting in Little Loft Drempt.  

Bed & Breakfast Little Loft (Finse Pod)

Rijksweg 27 6996 AA  Drempt

www.little-loft.nl 06-57 85 16 04

 

Deze pagina delen met je vrienden ...