Avondvierdaagse 28 mei t/m 1 juni

Bijna breekt de week van het wandelplezier weer aan. Gezellig iedere avond lopen met je vriendjes, vriendinnetjes, je ouders, misschien wel je opa en of oma! Op maandagavond 28 mei om half 7 begint de avondvierdaagse. De afstanden zijn wederom 2½, 5 en 10 kilometer. De start vindt iedere avond plaats bij Dorpshuis De Ruimte in Hummelo.

Inschrijven

Inschrijven doe je op woensdagmiddag 23 mei vanaf 14:15 uur bij basisschool De Woordhof of op vrijdagavond 25 mei tussen 18:30 en 20:00 uur in het dorpshuis (naast de kerk). Mocht je het niet redden om je in te schrijven op deze twee momenten, dan kun je je op de maandag- of dinsdagavond zelf voor aanvang ook nog inschrijven. Je betaalt dan betaal wel een euro meer: 6 euro in plaats van 5 euro bij voorinschrijving.

Info

Alle avonden beginnen om 18:30 uur. Op vrijdagavond start de 10 kilometer om 18:30, maar de twee kortere afstanden kunnen vanaf 18:45 en 19:00 uur gaan lopen. De lopers worden op vrijdagavond feestelijk ingehaald door Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Er zijn vijf loopavonden, dus er kan één avond worden overgeslagen. Maar ook zijn er echte bikkels die vijf avonden lopen. Wie de Vierdaagse uitloopt krijgt een glimmende medaille, een loopdiploma en natuurlijk tientallen high fives en schouderklopjes!

 

• bron: De Ruimte – dorpshuis Hummelo

 

Deze pagina delen met je vrienden ...