Anjeractie Muziekvereniging Hummelo en Keppel

De Anjeractie is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In deze week zetten duizenden collectanten zich in voor cultuur in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds ieder jaar meer dan 3.500 projecten ondersteunen; voor de aanschaf van instrumenten van de plaatselijke harmonie of fanfare, voor de restauratie van historische schepen, of voor een cabaret- of muziekfestival in de regio.

Van 27 mei tot en met 2 juni zullen de leden van Muziekvereniging Hummelo en Keppel in Hummelo, Keppel en Drempt aan de deur komen voor de collecte. Leden van de muziekvereniging hopen dat inwoners hen een warm hart toedragen en aan de collectant doneert. Met de donaties willen ze nieuwe projecten opstarten voor de jeugd binnen de vereniging en daarbuiten. Alle beetjes helpen, waarvoor alvast hartelijk dank.

Doneren is ook mogelijk via de website van de Anjeractie:

https://gelderland.anjeractie.nl/club/muziek-vereniging-hummelo-en-keppel

Hebt u vragen over deze collecte door Muziekvereniging Hummelo en Keppel, dan kunt u contact opnemen met Astrid Bloemendaal ( astrid172009@hotmail.com of 06-57345320 )

 

Deze pagina delen met je vrienden ...