Algemene ledenvergadering Dorpsraad

De Dorpsraad nodigt iedereen uit Drempt uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 12 februari om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) in het Dorpshuis in Voor-Drempt. Deze openbare jaarvergadering heeft als speciaal thema ‘Van oorlog naar vrijheid – Drempt 1940-1945’.

 

Dorpsraad Drempt
houdt inwoners van het dorp op de hoogte

De Dorpsraad Drempt houdt u op de hoogte van wat er speelt in het dorp. Het programma van het eerste deel van deze avond ziet er als volgt uit:

  • Verslag van de jaarvergadering 13 februari 2019 (jaarverslag is ook hier te lezen)
  • Financiële verantwoording
  • Terugblik 2019
  • Vooruitblik 2020
  • Bestuurswisseling
  • Rondvraag

 

Presentatie
‘Van oorlog naar vrijheid – Drempt 1940-1945’
door Karl Lusink

Het tweede deel van de avond zal in het teken staan van de presentatie van Karl Lusink over de situatie in Drempt tijdens en net na de Tweede Wereldoorlog. In 2020 is het namelijk 75 jaar geleden dat Nederland door de geallieerden bevrijd werd van de Duitse bezetter.

Karl Lusink is amateurhistoricus uit Drempt en is in de omgeving welbekend. Als meer dan dertig jaar doet hij onderzoek naar de Tweede Wereldoorlog in de voormalige gemeente Hummelo en Keppel. In al die jaren heeft hij een schat aan informatie en materiaal verzameld.

Het belooft een boeiende presentatie te worden met veel interessante wetenswaardigheden en onbekende foto’s De avond zal omvliegen door de enthousiaste verhalen van Karl.

soldaat voor Achterhoekse vlag
Achterhoek Bevrijd

 

Samen voor en achter Drempt

Meer informatie over de Dorpsraad Drempt is terug te vinden op deze website. Benieuwd wie er momenteel in het bestuur zitting hebben? Wilt u (steunend of actief) lid worden? Oude berichten nog eens teruglezen? U vindt het allemaal hier!

 

 

Download
hier de officiële uitnodiging
Algemene Ledenvergadering
Dorpsraad Drempt

 

Deze pagina delen met je vrienden ...