Afsluiting zwemseizoen Hessenbad

Het Hessenbad in Hoog-Keppel organiseert op zaterdag 14 september een leuke middag voor jong en oud van 13:30 tot ongeveer 17:00 uur. Er zijn diverse activiteiten in en rondom het buitenbad zoals volleyballen, water-racen, vlekvoetballen en glijbaan-racen.

 

Doe ook mee aan de spelen met een gezellig team

Doe mee met vrienden, familie, collega’s of buren en stel nu al een gezellige groep samen. Er zal in teams van 6 personen worden gespeeld. Naast het hebben van een te gekke middag zijn er ook nog superleuke prijzen te winnen. Dus geef je team voor 10 september op via planning@hessenbad.nl. Kosten voor deelname zijn € 30,- per team.

 

Sluit de middag af met een heerlijke barbecue

Er zal deze middag tevens een verloting worden gehouden. Ook hiermee maakt men kans op mooie prijzen. Aansluitend aan de spelen is er nog een BBQ. Kosten hiervoor zijn € 10,- per persoon, exclusief drankjes. Het is zelfs mogelijk om dieetwensen door te geven.

 

Opbrengsten zijn voor onderhoud, lift en jubileum

Alle opbrengsten van deze middag worden gebruikt voor onderhoud aan het zwembad en het groen er omheen. Verder wordt er gespaard voor een lift voor minder-validen en voor de jubileumfeesten in 2020. Dan bestaat het buitenbad namelijk 50 jaar. Als het aan de huidige organisatie ligt, wordt daar zeker nog eens vijftig jaar aan vastgeknoopt!logo Hessenbad Hoog-Keppel

Tijdens dit weekend zijn ook de volgende activiteiten in het Hessenbad:

 

Update 30 augustus 2019:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...