Zomer in Gelderland vanuit Drempt

Omroep Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Vier weken lang trekt de karavaan van het programma ‘Zomer in Gelderland’ door de provincie. Op vrijdag 6 augustus wordt Drempt aangedaan. Een team van 10 mensen onder aanvoering van Mark Besselink speelt voor een goed doel en de titel ‘mooiste plaats van Gelderland’. In ‘Zomer in Gelderland’ staat een dorp of buurtschap een hele dag in de schijnwerpers. Zo is er overdag een radioverslaggever en wordt er op verschillende social media kanalen verslag gedaan. Om 18:20 uur wordt de dag afgesloten met een live-uitzending op TV Gelderland.

Nieuw presentatieduo

In 2016 deed Drempt ook al mee. Het programma werd toen gepresenteerd door Angelique Krüger. Dit jaar is er een nieuw presentatieduo. Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet laten op 2 en 3 augustus zien hoe ze zich hebben voorbereid op hun toer door Gelderland en onthullen dan ook de nieuwe programmaonderdelen van dit jaar.

Geboorteplaats Klaas Jan Huntelaar

Een nieuw onderdeel is de stormbaan. Het Dremptse team is al volop aan het oefenen om de beste tijd te kunnen neerzetten in dit spel. Verder krijgt elk team een opdracht gerelateerd aan het eigen dorp. Onderwerp van het thema van Drempt is Klaas Jan Huntelaar. Drempt is de geboorteplaats van  één van de bekendste Nederlandse voetballers. Team Drempt gaat voor het programma stadion de Vijverberg, incl. de Spinnekop, namaken. Huntelaar’s carriere begon immers bij voetbalclub De Graafschap in Doetinchem.

Meehelpen met maken van decor en kleding

Initiatiefnemer van deze tweede deelname aan het programma is Bertram Larink. De coach dit jaar is echter Mark Besselink. Beide heren en de andere teamleden hebben er super veel zin in. Om de opdracht zo goed mogelijk te volbrengen, kunnen ze nog wel hulp gebruiken. Lijkt het je leuk om een handje mee te helpen met het maken van het decor en kleding? Meld je dan aan via de chat van de Facebookpagina Zomer in Gelderland Drempt.

Deze pagina delen met je vrienden ...