Rommelmarkt Kerkstraat op 1 augustus

Zondag 1 augustus is er weer een rommelmarkt aan de Kerkstraat in Voor-Drempt. Aanwonenden van deze straat bieden vanaf tien uur ’s morgens hun overtollige spullen te koop aan vanuit de eigen garagebox of vanaf de stoep voor de deur.

 

Oproep aan bewoners en omwonenden van de Kerkstraat

 

Ook zo’n behoefte de zolder eens flink op te ruimen? Woon je aan de Kerkstraat? Doe dan mee en maak ook een gezellige koopjeshoek! Woon je niet aan de Kerkstraat, maar heb je wel het een en ander uit de kelder of van de zolder op te ruimen dat geschikt is voor verkoop? Er woont vast wel een bekende aan deze straat, waar je een aantal uren met je spulletjes mag staan. Hoe meer aanbod er is deze dag, des te groter zal de aanloop van potentiële kopers zijn.

Dit evenement is inmiddels al aangemeld bij diverse (rommelmarkt-)websites. Om nog meer aandacht te trekken voor deze markt zullen posters worden verspreid en ook Facebook zal worden ingezet.

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze ‘van kelder/zolder tot straatverkoop’? Wil je je oprit beschikbaar stellen voor familie of anderen uit de buurt? Heb je andere leuke ideeën of tips? Of mochten er nog vragen zijn? Neem dan contact op met Janni Jongedijk, Kerkstraat 40, telefoonnummer 0313 – 473738 of stuur een e-mail naar Carolien van de Pol via carolien.vande.pol@gmail.com.

 

Alle inwoners van Drempt en omgeving worden uitgenodigd

 

Voor alle andere mensen geldt: kom deze dag gezellig langs om te zien of er nog wat leuks voor je bij is!

 

 

  • download het originele bericht van de organisatie [jpg]  

 

Deze pagina delen met je vrienden ...