Ware schoonheid zit van binnen

Ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van Zanglust wordt door de eigen toneelgroep de musical ‘Ware schoonheid zit van binnen’ op de planken gezet. Deze musical is speciaal voor Zanglust geschreven door Ruud van Ling en is dan ook nergens anders te zien. Uitvoering vrijdag 17 en zaterdag 18 februari aanvang 19:30 uur en op zondag 19 februari aanvang 14:00 uur in het Dorpshuis te Drempt.

De groep bracht al eerder met veel succes musicals van deze schrijver voor het voetlicht. De groep bestaat momenteel uit 13 spelers en voor ieder is een rol geschreven. Het stuk bestaat uit 4 bedrijven die elk hun eigen decor hebben. Dus ook de decorploeg heeft de handen vol. De regie is in handen van Herman Haan; de muzikale leiding ligt bij Wim Polman.

Verhaal

Het boerenbedrijf is vandaag de dag nagenoeg uitgestorven vandaar dat schoondochter Adelé en haar vriendin Sandra besluiten om de boerderij “de Waere Schoonheit” om te bouwen tot een wellnesscentrum. Dat heeft uiteraard heel wat voeten in aarde.

Tijdens de verbouwing ontdekt men een verborgen kelder en krijgt het spreekwoord ‘ware schoonheid zit van binnen’ ineens een heel andere betekenis. Ondanks allerlei strubbelingen is de verbouwing op tijd klaar. Maar wie is nou die speciale gast die de opening komt verrichten? Het verhaal, aangevuld met maar liefst achttien liedjes, staat garant voor een leuke avond/middag waarbij u zelf ook nog mee kunt zingen.

Reserveren

De toegangsprijs is 10 euro. Kaarten reserveren kan via de website www.zanglustdrempt.nl of het telefoonnummer 0314-653853.

 

bron: www.contactzuid.nl

Deze pagina delen met je vrienden ...