Van kelder- tot zolderverkoop op 21 augustus

Zondag 21 augustus is er rommelmarkt aan de Kerkstraat en Braambergseweg in Voor-Drempt. Aanwonenden van deze straten bieden vanaf tien uur ’s morgens hun overtollige spullen te koop aan vanaf hun oprit of vanuit de tuin.

Oproep aan bewoners en omwonenden

Ook zo’n behoefte de zolder eens flink op te ruimen? Woon je aan de Kerkstraat of Braambergseweg? Doe dan mee en maak ook een gezellige koopjeshoek! Woon je niet aan de Kerkstraat of Braambergseweg, maar heb je wel het een en ander uit de kelder of van de zolder op te ruimen dat geschikt is voor verkoop? Er woont vast wel een bekende aan één van deze straten, waar je een aantal uren met je spulletjes mag staan. Hoe meer aanbod er is deze dag, des te groter zal de aanloop van potentiële kopers zijn.

Dit evenement is inmiddels al aangemeld bij diverse (rommelmarkt-)websites. Om nog meer aandacht te trekken voor deze markt zullen posters worden verspreid en ook Facebook zal worden ingezet.

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze ‘van kelder- tot zolderverkoop’ ? Wil je je oprit beschikbaar stellen voor familie of anderen uit de buurt? Heb je andere leuke ideeën of tips? Of mochten er nog vragen zijn? Neem dan contact op met de organisator via telefoonnumer 06-40 30 42 78.

Alle inwoners van Drempt en omgeving worden uitgenodigd

Voor alle andere mensen geldt: kom deze dag gezellig langs om te zien of er nog wat leuks voor je bij is!

Expansion vector created by vectorjuice – www.freepik.com
Deze pagina delen met je vrienden ...