Unieke workshop voor bestuurders verenigingen

De Gemeente Bronckhorst nodigt alle bestuurders van verenigingen uit voor de workshop “Veranderen een noodzaak?” Deze avond wordt verzorgd door de heer Rob de Jong, verbonden aan “Werk aan de Vereniging“.

Rob de Jong
Rob de Jong

Bij ‘veranderen’ denkt u wellicht aan het op zijn kop zetten of afschaffen van alle bestaande activiteiten om vervolgens nieuwe te ontwikkelen. Wanneer u echter terugkijkt blijkt dat veel kleine dingen samen één grote verandering vormden; gewenst of minder gewenst. Verandering en vernieuwing horen onvermijdelijk bij verenigingen maar leveren vaak onnodige spanningen op terwijl veranderingen ook profijt op kunnen leveren. Verandering en vernieuwing kunnen een vereniging winst opleveren. Niet veranderen leidt tot afkalving van activiteiten en het vertrek van leden. Verschillende typen van veranderingen komen tijdens de avond aan de orde, maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en commercialisering, maar ook vergrijzing en krimp in onze regio.

 

Waar en wanneer?

  • Datum: maandag 19 februari 2018
  • Tijd: 20.00 uur, inloop 19.30 uur, eindtijd ± 22.00 uur
  • Locatie: Dorpshuis “De Ruimte”, Dorpsstraat 22, 6999 AD Hummelo
  • Kosten: geen

Aanmelden

Wilt u erbij zijn?
Meldt u dan voor 14 februari aan via www.bronckhorst.nl/workshop.
Er kunnen maximaal 50 deelnemers geplaatst worden. Inschrijving zal op volgorde van binnenkomst plaats vinden.

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Karin ten Heggeler, combinatiefunctionaris gemeente Bronckhorst, telefoon (06) 55 888 223 of per e-mail k.tenheggeler@bronckhorst.nl.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...