Try-out Thijs Kemperink

Caberetier Thijs Kemperink speelt op 5 januari 2023 een try-out van de voorstelling ‘Halverwege’ in De Ruimte in Hummelo. Kaarten voor deze proefvoorstelling zijn nu al verkrijgbaar.

De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink heeft zich stap voor stap opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Inmiddels heeft hij met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl een groot publiek aan zich weten te binden. En die verhalen gaan door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf.

Thijs is 40 geworden. En hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil hij eerst de eerste 40 jaar evalueren. Er zijn genoeg mensen die ongevraagd hun ongezouten mening geven over hem. Maar dat doet Thijs liever zelf!

Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het toch anders? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat?

Wat Thijs in ieder geval al wel weet; het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige stagiaire. Al rijdt hij wel in een SUV, want dan hoeft hij niet zo laag in te stappen.

Locatie en datum
Donderdag 5 januari 2023 bij Dorpshuis De Ruimte in Hummelo, aanvang 20:00 uur, deuren geopend vanaf 19:30 uur. De kaarten kosten €15,- per stuk. Voorverkoop via: bestellen@dorpshuishummelo.nl en/of bij Spar Hummelo. Verkoop aan de deur, voorafgaand aan de show, is ook mogelijk.

Deze pagina delen met je vrienden ...