Supporters en sponsors gezocht voor Hessenhal

De Hessenhal en sportcafé De Heerlykheyd worden ‘gerund’ door enkel vrijwilligers. Om het complex te laten floreren in de gemeenschap zijn aanvullende bijdragen altijd welkom.

Word supporter als particulier

Met een jaarlijkse donatie van € 50,00 bent u als particulier officieel supporter van de sporthal en krijgt u een vermelding op het supportersbord, ontvangt u enkele malen per jaar de Hessenhal-nieuwsbrief en bent u bovendien gast tijdens de jaarlijkse feestelijke bijeenkomst. U leest er in de flyer ‘Supporter van de Hessenhal!‘ meer over.

Word sponsor als bedrijf

Bedrijven worden uitgenodigd om sponsor van de Hessenhal te worden. Vanaf jaarlijks € 150,00 kunnen bedrijven de hal en het sportcafé ondersteunen en daar een aantal voordelen uit behalen. Er zijn ook grotere sponsorpakketten voor hogere bedragen en met extra tegenprestaties.
Sponsors ontvangen een op bedrijfsnaam gestelde factuur waarop als omschrijving ‘Sponsorbijdrage Hessenhal’ staat vermeld en waarop 21% btw wordt opgenomen (deze kan verlegd worden). De diverse mogelijkheden kunt u bekijken in de flyer ‘Wordt u SPONSOR van de Hessenhal?

sponsorcommissie van de Hessenhal Hoog-KeppelWilt u supporter of sponsor worden? Dan is een mailtje naar sponsorvande@hessenhal.nl de eerste stap. Eén van de leden van de sponsorcommissie neemt daarna graag contact met u op (v.l.n.r.):

Nicky Greven 06 – 28 05 16 64,

Philip Appels 06 – 25 06 25 06,

Melanie Bremer 06 – 27 23 24 61 en

Nefèr Koenders 06 – 11 87 47 56.

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...