Scouting komt aan de deur met Paasbrood

Scouting Sweder van Voorst houdt zijn jaarlijkse Paasbrodenactie op zaterdag 6 april van 10:00 tot 13:00 uur. De scouts zullen de paasbroden huis-aan-huis verkopen in de dorpskernen van Drempt, Keppel, Hummelo, Toldijk en Baak.

Omstreeks 9:30 uur verzamelen de scouts zich op verschillende adressen waar ze de laatste informatie krijgen. Van daaruit trekken ze door de dorpskernen met fietsen en grote tassen, waarin de Paasbroden vervoerd zullen worden.

Paasbrood in luxe doos

De scouts bedanken Bakker Wiltink uit Doetinchem voor het schenken van de doos waarin het Paasbrood is verpakt. Zo kunnen de Paasbroden op een mooie manier worden aangeboden.

De Paasbroden kosten dit jaar € 4,00 per stuk. Zo is het makkelijker voor de allerjongsten onder de scouts het juiste wisselgeld terug te geven. Gelukkig is er leiding en zijn er vrijwillige ouders om deze jonge verkopers te begeleiden.

De Paasbrodenactie wordt traditiegetrouw afgesloten met broodjes knakworst en een gezellig samenzijn, zodat dan de laatste nieuwtjes uitgewisseld kunnen worden.

Paasbroden vooruit bestellen is mogelijk via Cecile Willems. Mail maar naar info@scoutingsweder.nl.

Wapen van Scouting Sweder van Voorst

 

Deze pagina delen met je vrienden ...