Rommelmarkt in Hummelo op 13 mei

PERSBERICHT DORPSHUIS DE RUIMTE HUMMELO

Het voorjaar is nu echt begonnen, dus tijd voor een grote voorjaarsopruiming. Tijdens het opruimen van jouw huis kom je genoeg spullen, die al jaren in de weg staan, tegen. Heb je kleding, speelgoed, woonaccessoires of wat anders wat je graag wil verkopen? Dat kan, want op zaterdag 13 mei organiseert Dorpshuis de Ruimte een super leuke rommelmarkt!

Er kan voor €20,- bij ons een tafel gehuurd worden. Natuurlijk kan je ook een eigen tafel meenemen, dan betaal je alleen €10,- stageld. Je verkoopt dan zelf jouw spullen en de opbrengst is natuurlijk ook voor jezelf.

Natuurlijk zijn kinderen in de basisschool leeftijd ook van harte welkom om hun spullen op een kleedje te verkopen, dit kost €2,-.

Heb je zelf geen zin of tijd om op de markt te staan, dan kan je ook jouw spullen aan ons schenken. Wij verzorgen dan de verkoop en de opbrengst is dan voor het dorpshuis, zodat wij weer mooie activiteiten kunnen organiseren.

Let op! We nemen alleen kleine, mooie spullen aan. Geen grote meubels of kapotte en beschadigde stukken.

De markt is op zaterdag 13 mei van 10:00 tot 14:00 uur. Op vrijdag 12 mei kunnen tussen 19:00 en 20:00 uur de spullen, die geschonken worden, bij ons ingeleverd worden. De opbouw van de kraampjes/tafels start op zaterdag 13 mei om 09:00 uur.

Meld je snel aan via: bestellen@dorpshuishummelo.nl. De plekken zijn beperkt!

Ben je juist op zoek naar leuke snuisterijen, speelgoed of tweedehands (kinder)kleding, dan is dit een mooie kans om leuke spullen te scoren. Het belooft een leuke en gezellige dag te worden.

Deze pagina delen met je vrienden ...